Om Filmbruket

Det här är vi

Genom en stark passion för film, kundupplevelse och marknadsföring, uppstod Filmbruket. Med drivkraften att hjälpa företag med ambitioner att nå ut och synas i en digital värld fylld av affärsmöjligheter, utvecklas Filmbruket vidare. Vi har bred erfarenhet inom bildberättande, kreativitet och kommunikation. Vi driver utvecklingen framåt inom digital marknadsföring med hjärtat i rörlig media. Involvera oss i er digitala resa, tillsammans kan vi driva utvecklingen framåt.

PETER

Peter är vår VD och huvudkreatöten i teamet. Peter kan filmproduktion utan och innan och med honom bakom ratten får ni alltid högsta kvalitet på era filmer.

ÅSA

Åsa är vår operativa chef, och är en racer på projektledning. Hon ser alltid till att alla pusselbitar hamnar på rätt plats inför och under ett projekt. Du kommer att mötas av Åsas härliga skratt före, under och efter filminspelningen.

PETER W

Med sin gedigna erfarenhet inom filmproduktion är Peter W ett fantastisk tillskott till vårt team. Han är en outtömlig källa vad gäller idéer, praktisk kompetens och filmberättande. Du möter Peter W ute på inspelning, och ofta i märkliga positioner med kameran i handen - allt för att få den bästa vinkeln. Peter W arbetar också i postproduktionen, och trollar fram fantastiska produkter till våra projekt.

Vårt Team

Filmbruket har bred kompetens inom filmproduktion och anlitar vid behov partners för att stärka upp bredden när det krävs expertis inom särskilda områden. Fokus för oss är att ni ska få hjälp ed allt inom rörlig media, allt under samma paraply. Tryggt och enkelt.

Filmbruket har vuxit sig starka genom att hela tiden vara lyhörda för marknadens behov. Vårt team drivs av att ständigt hitta nya och bättre lösningar. Vi vill hela tiden utvecklas och förstå nya trender. Med den rush som digital marknadsföring har genererat, gäller det att inte bara vara närvarande i bruset. Det gäller också att sticka ut, att ta plats. Vi ger er rätt verktyg för att kunna visa fram er verksamhet eller det ni har att erbjuda. Vi lovar att ni kommer sticka ut i mängden.