Fotografering

En bild säger mer än tusen ord

Det är så ordspråket går, eller hur? Att fånga det där ögonblicket kräver erfarenhet, öga för detaljer, men framförallt känsla.

Fotografering kan vi erbjuda för många olika sammanhang, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi beskriver lite av de vanligaste uppdragen vi får här nedan, men tveka inte om du har behov som inte nämns här nedan, så hjälper vi dig.

Personalfotografering

Många väljer att visa fram sin personal på hemsidan. Det är ett sätt att skapa en personlig anknytning till kontaktpersonen. Varför inte skoja till det lite med lite annorlunda bilder på personalen? Bild på personalen behövs också för press och för trycksaker. Vi kan göra enkla porträttbilder i vår studio, eller vi kan fotografera personerna i en mer casual setting för att få en mer avslappnad stil på bilderna. Vi hjälper också till med ID06 bilder för exempelvis passerkort. Det är upp till dig vad bilderna ska berätta och ha för funktion, vi ser till att det blir verklighet.

Är ni ett tjänstebolag så är det viktigt att bilderna på er hemsida visar på personliga relationer, glada människor, och trevliga miljöer. Där hjälper vi också gärna till. Vi har samlat på oss ett utbud av olika miljöer, så att du inte ska behöva leta efter det. Fråga oss, så kan vi visa vårt lokalgalleri.

Produktfotografering

Dina produkter behöver visas fram, på hemsida och i sociala medier. Kanske också trycksaker? I vår studio har vi den perfekta miljön att skapa vad som helst som du behöver. Det kan vara friliggande bilder av dina produkter, men behöver du styla till dina produktbilder, visa fram produkterna i ett sammanhang som är relevant för er, ja då hjälper vi gärna med att ta fram allt som behövs för det. Berätta för oss vad din vision är, så ser vi till att göra verklighet av den.

Fotografering på event

Glada människor, koncentrerade människor, människor som kämpar hårt. Alla de där ögonblicken är guld värda att fånga på bild. Våra fotografer älskar att fånga folk i rörelse. Vi har varit fångat koncentration, smärta och glädje sportevent, vi har fotograferat mingeloch skratt på företagsevent, konferenser och seminarier. Kontakta oss om dina behov.

Fotografering av lokaler

Hyr du ut fastigheter och lokaler? Att fotografera lokaler och fastigheter har vi hjälpt våra kunder med i flera år. Behöver du fylla lokalen med människor som inte finns på plats? Då kan vi hjälpa till med modeller i alla storlekar och former. Det är viktigt med detaljerna när man ska visa fram sin lokal från bästa vinkeln, och där är våra fotografer superduktiga på att framhäva det bästa från varje yta.

Granitor -WTC
Fotografering av lokaler
SVensk Triathlon
Sportfotografering
Jujutsu VM
Sportfotografering
lindsells
Fotografering av verksamhet
U-lift
Fotografering av verksamhet
Personporträtt
olika uppdrag