Direktsändningar/Webinar

Direktsändningar/Webinar

Webinarier - det helt digitala eventet

Den tjänsten som har fått absolut störst uppgång under 2020, är webinariet. Ett webinarie kan användas som en blogg i videoform: dela med dig av din kompetens, placera dig som ledande i din bransch, var generös med tips, lösningar och idéer, och ta temperaturen på de senaste trenderna inom ditt segment.

Men ett webinarie kan också vara ditt event i digital form genom att erbjuda utbildningar, fördjupad kunskap och inspiration på en mer genomarbetad nivå. Pandemin har tvingat många företag där event, köpta utbildningar och seminarier har varit en av grundpelarna i verksamheten, att övergå till digitala varianter av sina produkter. Webinarier är därför en utmärkt lösning.

Vi på Filmbruket har hjälpt till vid många webinarier, och får främst i uppgift att ta hand om den digitala stressen med att få allt att fungera, så att kunden kan fokusera på det kvalitativa innehållet.

Behöver du också hjälp med dina webinarier? Kontakta oss, så ser vi till att allt flyter på som det ska.

Direktsändning - så enkelt och effektfullt

En direktsändning kan vara precis så stor eller så liten som ni vill ha den. En sändning med chattfunktion, pausintervjuer och häftig grafik skapar en fantastisk kommunikation. Det ger en stilren och imponerande sändning med enklare medel där allt är möjligt! Dessutom ger en direktsändning publiken som inte är på plats den härliga live-känslan som övriga deltagare får.

Det är en unik möjlighet att inkludera absolut alla. Det bästa är att direktsändning är ett hållbart och fullgott alternativ till att flyga in alla möjliga gäster till ert event. En absolut tänkvärd aspekt i en allt mer miljömedveten värld.

Eventfilmen - skapar hype kring ditt event

En eventfilm är det perfekta verktyget för att skapa uppmärksamhet kring ert event. Se till att så många som möjligt får veta om eventet med en effektfull teaser tillsammans med inbjudan. Det gör att ni sticker ut bland alla andra, och kan ge mottagaren en känsla av vad eventet kommer erbjuda.

Att sedan skapa bra eftermaterial är det absolut bästa sättet att låta ert event leva länge. Vi kan låta varje programinslag visas upp i efterhand, så att ännu fler kan ta del av det innehållsrika programmet. Det är också otroligt tacksamt att skapa kortare filmer på olika teman som kan vara en del av er profilering som företag, för att skapa content till era sociala plattformar eller för att användas på andra sätt.

Hör av er om ert event, så skräddarsyr vi den perfekta lösningen till er.

Teaterhögskolan i Malmö
Aulis Troja Argos - one final Electra
BimObject Live
The Event
BimObject Live
The Stream
DocLounge
DocLounge Live - Förstudio
DocLounge
DocLounge Live - Eftersnack